26.8.2012

Suiston Taiteiden Yö

Suistossa vietettiin ensimmäistä Taiteiden Yö -tapahtumaa eilen. Tapahtuma oli mielestäni mainio ja saa toivottavasti jatkoa. Paikalla oli kauppiaita, mm. Rouvani myi tekemiään koruja, taidettakin oli esillä ja luonnollisesti (Suisto on musiikkiklubi) oli myös livemusiikkia. Muutama musiikkiesitys oli sijoitettu Verkatehtaan sisäpihalle mikä olikin hyvä ratkaisu. Mielestäni tuota sisäpihaa voisi käyttää enemmänkin hyödyksi erilaisissa tapahtumissa. Välittömässä läheisyydessä ei ole juurikaan asuinkäytössä olevia rakennuksia (ei metelistä häiriintyviä ihmisiä). Lisäksi alueen vanha rakennuskanta muodostaa kulttuurillisesti mielekkään ympäsristön. Alueen rajaaminen olisi lisäksi helppoa koska ollaan sisäpihalla. Toki varsinkin kesäviikonloput ovat Hämeenlinnassa tapahtumien osalta varsin kilpailtuja, joten uuden tapahtuman/festivaalin järjestäminen sisältäisi taloudellisia riskejä.

Esiintyjä ja yleisö.


2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Suiston Taiteiden yössä mukana olleena on helppo yhtyä kirjoitukseesi. Oli HIENO tunnelma ja upeat raamit, yksilöllisiä, hienoja käsityöläisten tuotteita myynnissä, ruokaa, musiikkia, mukavia ihmisiä...
On hämmästyttävää, että tälläinen paikallinen ja laajemminkin matkailullisesti hyödynnettävissä oleva valmis areena on tässä kaupungissa käyttämättömänä ja toimii lähinnä läpikulkupaikkana!

Ihmettelyyn jää myös muiden samaisella kujalla vaikuttavien yritysten ja muiden toimijoiden osallistumattomuus.

Kiitos Suistolle ja Sinulle hienosta kuvasta.

Irma

Unknown kirjoitti...

Saako kuvaa käyttää Taiteiden Yön markkinointitarkoituksessa?
T: Kristian / Suisto
suisto@suisto.fi