21.12.2013

Kulttuuriyhdistys Kuupan kiertopalkinto

Kuuppa halusi tänä vuonna kannustaa jäseniään olemaan aktiivisia mitä tulee Kuupan tapahtumiin osallistumiseen ja kulttuurin tuottamiseen. Tässä yhtenä osana on aktiivisimman jäsenen palkitseminen kiertopalkinnolla. Kiertopalkinto tulee kulkemaan jatkossa nimellä 'Vuoden kulttuurimaininta'. Se, mistä ansioista palkinto ensi vuonna jaetaan, ei ole vielä päätetty.

Itse fyysinen palkinto oli lähes koko vuoden fyysinen vain ajatuksen tasolla. Viikko sitten palkinto alkoi ottamaan konkreettisempaa muotoa kun Kuupan hallitus päätti sen mistä palkinnon runko tulisi muodostumaan. Hallitus päätyi käyttämään erästä vanhaa filmipokkaria, jolle sen omistaja ei ollut ajatellut kovin merkittävää tulevaisuutta. Kamera oli itseasissa hankittu vain erään sen sisällä olleen osan takia. 

Tänään kamera aloitti muodonmuutoksensa kohti, mahdollisesti jonain päivänä arvostettua, kiertopalkintoa. Pinkin värinsä palkinto sai aamupäivän aikana. Jalusta palkinnolle löytyi iltapäivällä kirpputorilta. Se oli osa jo kovatikin hapettunutta kynttilänjalkaa. Jalusta sai osakseen hammastahnalla ja saippuavillalla tapahtuneen kiillotuskäsittelyn. Sanottakoon että hammastahnan vaikutus oli pienoinen pettymys. Odotukset olivat korkeammalla.

Palkinto saattaa saada osakseen vielä pientä hienosäätöä mutta käytännössä se tulee olemaan alla olevan kuvan mukainen.    

Vuoden kulttuurimaininta. By Kuuppa.

Ei kommentteja: